Πώς να διαλέξω το μέγεθος μου

Διάλεξε το μέγεθος σου

Ελαφρά ροή Κανονική έως μεγάλη ροή Πολύ αίμα
Γυναίκες χωρίς πρώτη σεξουαλική ζωή S S S
Έφηβη S S M
Νεαρή κοπέλα, που δεν έχει κάνει παιδί S S ή M M
Νεαρή κοπέλα, που έχει γεννήσει S M M ή L
Ενήλικη γυναίκα, που δεν έχει γεννήσει S M M ή L
Ενήλικη γυναίκα, που έχει γεννήσει S ή M M ή L L
Αθλητικός τύπος S S M

Πως να διαλέξω το MeLuna μου

Το MeLuna παράγεται σε τρεις τύπους: Classic, Sport και Shorty.

Η περιοχή του κόλπου είναι διαφορετικά δομημένη σε κάθε γυναίκα και για το λόγο αυτό εμείς στην MeLuna εξελίξαμε τα τριών ειδών αυτά κυπελλάκια.

Κάθε τύπος διατίθεται σε τρία μεγέθη S, M, L έτσι ώστε να υπάρχει για κάθε γυναίκα ο ιδανικός τύπος και το κατάλληλο μέγεθος για όλες τις γυναίκες. Το εμμηνορροϊκό κύπελλο πρέπει να εφαρμόζει τέλεια στον κόλπο. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο αλλά και ούτε πολύ μαλακό ούτε και πολύ σκληρό. Το κύπελλο πρέπει να ανοίγει ολοκληρωτικά και να εφαρμόζει ακριβώς στα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου.

Ο βαθμός ελαστικότητας του Classic (το Classic είναι και ο πιο διαδομένος τύπος) είναι μέτριος. Το μέγεθος είναι κανονικό ώστε να εφαρμόζει ιδανικά στις περισσότερες γυναίκες με κανονικό τράχηλο.

Το Sport αποτελείται από ελαφρώς σκληρότερο υλικό και είναι ιδανικό για γυναίκες με έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Το Shorty που είναι μικρότερο σε ύψος (τις ακριβής διαστάσεις θα τις βρεις λίγο πιο κάτω) είναι για γυναίκες με μικρότερο τράχηλο.

Ωστόσο υπάρχουν γυναίκες χωρίς έντονη αθλητική δραστηριότητα οι οποίες προτιμούν το Sport και αντιθέτως γυναίκες με έντονη αθλητική δραστηριότητα να προτιμούν το Classic και το Shorty.

Εσυ ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον το σώμα σου και εσύ θα αποφασίσεις ποιος τύπος Meluna σου ταιριάζει καλύτερα.