Ποιοτικά χαρακτηριστικά

Me Luna

Το Me Luna δεν περιέχει λευκαντικά, αρωματικές ουσίες, PVC, λατέξ, σιλικόνη, φθαλικές ενώσεις ή αλκυλοφαινόλες. Επίσης στο Me Luna δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνους πλαστικοποιητές για την παραγωγή του.


Από ποιο υλικό κατασκευάζεται το Me Luna;

Το Me Luna κατασκευάζεται από θερμοπλαστικό ελαστομερές ειδικά εξελιγμένο για φαρμακευτικά προϊόντα (φαρμακευτικό καουτσούκ TPE). Το υλικό αυτό δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε ειδικά για την περιοχή του κόλπου και κατά την παραγωγή του πραγματοποιείται αυστηρότατος εργαστηριακός και φαρμακευτικός έλεγχος.

Η πρώτη ύλη (TPE) παρασκευάζεται στην Γερμανία από την Kraiburg GmbH. Εξελίχθηκε για φαρμακευτικά προϊόντα για εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές, ώστε να μην δημιουργεί ερεθισμούς. Το θερμοπλαστικό ελαστομερές της Me Luna χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και για θηλές μπιμπερών. Λόγώ των αυστηρών προδιαγραφών, που ισχύουν στη Γερμανία στα βρεφικά προϊόντα, μπορείς να είσαι σίγουρη, ότι πρόκειται για ύψιστης ποιότητας υλικό. Το υλικό ΤΡΕ έχει πιστοποιηθεί και τηρεί τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές της FDA (FDA, 2002/72/EC), (ISO 10993-10) και του BfR.