Γιατί να επιλέξω το Me Luna

Υγιεινό

Το εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Me Luna είναι 100% ιατροφαρμακευτικό προϊόν και δεν περιέχει βλαβερές και τοξικές ουσίες. Αντίθετα με τα ταμπόν, δεν ερεθίζει το εσωτερικό της ευαίσθητης περιοχής, διότι δεν απορροφάει τα κολπικά υγρά, που είναι απαραίτητα για τη ομαλή λειτουργία του κόλπου. Αυτό το καθιστά ιδανικότερη λύση για γυναίκες με ευαίσθητη περιοχή, οι οποίες είναι επιρρεπής σε κολπικές λοιμώξεις και αλλεργίες, έτσι διατηρεί το ευαίσθητο pH και δεν ταράζει την ισορροπία των βακτηρίων του κόλπου.

Άνετο

Το εμμηνορροϊκό κυπελλάκι MeLuna φοριέται πάντα, κατά τη διάρκεια του ύπνου, σε ταξίδια καθώς επίσης και σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, ακόμη και στο κολύμπι! Είναι έτσι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο, ώστε να νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα.

Η εισαγωγή του είναι πολύ εύκολη και απλή, επειδή το υλικό και ο σχεδιασμός του έχει εξελιχτεί σε ειδικά εργαστήρια στην Γερμανία μετά από μακροχρόνιες έρευνες και δοκιμές. Απλά δίπλωσε και τοποθέτησε το κυπελλάκι στον κόλπο, σε χαμηλότερη θέση σε σύγκριση με το ταμπόν.

Αξιόπιστο

Λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού του MeLuna νιώθεις ασφάλεια και άνεση σε κάθε περίσταση. Το πάνω μέρος του κυπέλλου είναι έτσι διαμορφωμένο για να σταθεροποιείται στη σωστή θέση στα τοιχώματα του κόλπου. Το αφαιρείς μόνο όταν το θελήσεις, πιέζοντας τα πλαϊνά του κυπέλλου για να το βγάλεις.

Το σχήμα και η χωρητικότητα του MeLuna εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση ακόμη και αν έχεις αυξημένη ροή του αίματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του μπάνιου και στη κολύμβηση, διότι παραμένει σταθερά στο ίδιο σημείο και αποτρέπει την εισροή νερού στον κόλπο.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Κατά μέσο όρο μια γυναίκα χρησιμοποιεί περίπου 17.000 σερβιέτες/ταμπόν στη ζωή της. Ταμπόν και σερβιέτες έχουν τεράστιες επιπτώσεις στο περιβάλλον διότι χιλιάδες τόνοι χρησιμοποιημένου προϊόντος καταλήγουν καθημερινά στα σκουπίδια και στις χωματερές . Το κυπελλάκι Me Luna είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, διότι είναι σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση. (Κάθε κύπελλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και δέκα χρόνια). Χρησιμοποιώντας το Me Luna συμβάλλεις στο να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και στην διαφύλαξη των δασών, εφόσον αποφεύγεις να χρησιμοποιείς προϊόντα και εναλλακτικές που χρησιμοποιούν ως βάση το χαρτί. Η χρήση του είναι απλή και μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και εύκολα, αδειάζοντας το στη τουαλέτα ή στο νιπτήρα και απλά το ξεπλένεις χρησιμοποιώντας νερό ή υγρά μαντιλάκια.

Οικονομικό

Κατά μέσο όρο μια γυναίκα ξοδεύει 50 έως 120 ευρώ το χρόνο για κλασσικά προϊόντα υγιεινής όπως σερβιέτες και ταμπόν. Επαναχρησιμοποιώντας το ίδιο κυπελλάκι περιόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα έχεις τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα. Με το κυπελλάκι περιόδου Me Luna θα κάνεις μια επένδυση, αποσβένοντας τα χρήματα που ξοδέψες μέσα σε μόλις τρεις μήνες.

Υπολόγισε & εξοικονόμησε

Θέλεις να μάθεις πόσα χρήματα ακριβώς θα εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας το εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Me Luna; Λογάριασε κατά μέσο όρο πόσα ταμπόν και πόσες σερβιέτες χρησιμοποιείς σε κάθε περίοδο σου και αυτό πολλαπλασίασε το για 6 μήνες, 1 χρόνο και 5 χρόνια. Θα καταλάβεις πόσα χρήματα εξοικονομείς χρησιμοποιώντας το κύπελλο Me Luna.